Відгуки паломників щодо паломництва до Риму

Відгуки паломників щодо паломництва до Риму

ПЕРІОД: 18-23 жовтня Маршрут: Львів – Марія Повч – Венеція – Рим – Ватикан – Будапешт – Егер – Львів *** Роман З Божої ласки поїхав у паломницький тур за маршрутом: Марія Повч – Венеція – Рим – Ватикан – Будапешт – Егер. Висловлюю найщирішу подяку від свого імені та своїх рідних, близьких (15 чоловік) […]

ПЕРІОД: 18-23 жовтня

Маршрут: Львів – Марія Повч – Венеція – Рим – Ватикан – Будапешт – Егер – Львів

***

Роман

З Божої ласки поїхав у паломницький тур за маршрутом: Марія Повч – Венеція – Рим – Ватикан – Будапешт – Егер.

Висловлюю найщирішу подяку від свого імені та своїх рідних, близьких (15 чоловік) керівнику, працівнику Патріаршого паломницького центру, за дуже вміле, фахове керівництво паломницькою групою і неабияку людяність у вирішенні всіх проблем, які виникали під час паломницького туру. Бажаємо керівнику міцного здоров’я, вдалих паломництв святими місцями Європи.

Неабияке враження було від зустрічі з Блаженнішим Святославом (Шевчуком), українцями заробітчанами у Римі в українському греко-католицькому храмі святих Сергія і Вакха на парафіяльному святі 21 жовтня.

З Богом рушаймо у дорогу!

Християнський паломник Роман

***

Галина і Оксана

Паломницька подорож до святинь Угорщини, Італії, Ватикану, яка тривала з 18 по 23 жовтня, залишила надзвичайно хороші спогади. Особливо вразила велич Соборів та старовинного міста Риму, а також надзвичайне місто на воді – Венеція, яка вражає своїм розміщенням та інфраструктурою. Будапешт вразив нас своїми нічними вогнями та архітектурою. Мальовниче містечко Егер залишило в нашому серці незабутні враження.

Висловлюємо подяку організаторам поїздки Патріаршого паломницького центру УГКЦ, а особливо керівнику групи, який на протязі всієї поїздки уважно, терпеливо ставився до кожного з групи. Він знаходив вирішення будь якої ситуації протягом поїздки та уміло, професійного ставився до своєї роботи.

Також щиро вдячні духівнику, який заохочував нас до спільної молитви, згуртованості, поваги один до одного та надав цінні життєві поради.

***

Тетяна і Михайло

Слава Ісусу Христу!

Дуже задоволені паломницької поїздкою: Венеція – Рим – Ватикан – Будапешт. Хочеться відзначити організованість, стриманість та хороше ставлення до всіх паломників керівника і духівника. Також за професійність водіїв у далекій дорозі! Дякуємо керівнику за чуйність, розуміння, мобільність, гнучкість у ставленні до різних обставин, вміння організувати та розуміти кожного паломника. Духівнику щиро дякуємо за молитви в духовній єдності, за його турботу духовну, за розуміння. Паломництво вражає організованістю, продуманістю, дружньою атмосферою продовж шести днів, що створено представниками Патріаршого паломницького центру.

Нехай Вас усіх оберігає Господь!

Вам і вашим сім’ям щастя здоров’я та родинного затишку!

***

Любов

Все було на високому рівні. Всім задоволена, хотіла б ще поїхати паломником разом з тим же керівником – грамотний, коректний, нікого не залишив без уваги.

***

Галина

Поїздкою дуже задоволена. На високому рівні організовано керівником екскурсії з дуже цікавими екскурсоводами. Відвідини святинь з духівником теж дуже гарні!

Водіям подяка за перевезення з комфортом! Я дуже задоволена. Раджу іншим подорожувати з Патріаршим паломницьким центром.

***

Руслана

В паломницьку подорож їздила вперше. Викласти на папері емоції, які отримала, неможливо. Було чудово! Шість днів, як один, в піднесенні, в деяких випробуваннях, в пізнанні себе.

Нашому керівнику велике спасибі! Максимальна кількість відвіданих місць за мінімально короткий відрізок часу. Одразу з’явилось бажання повторно відвідати ці місця, але більш розширено.

Духівник надихав нас розібратися з власними почуттями та емоціями. Надзвичайно простий та доступний в спілкуванні та молитві. Він завжди був там, де необхідно і коли необхідно. Велике спасибі!

***

Мирослав

Враження позитивні! Особливо хочу відзначити професійну роботу керівника.

***

Марія

Скористалася пропозицією паломницького центру втретє. Не розчарована, а радше задоволена. Перебування в святих місцях продумано добре, з душею, цікаво.

Одне зауваження: велика група.

Окремо хочу подякувати керівнику – дуже уважний, завбачливий, турботливий, вихований, толерантний молодий чоловік. Духівник прекрасно проводив свою душпастирську діяльність. Особлива подяка! Бажаю духівнику і керівнику рясних Божих ласк, а Патріаршому паломницького центру процвітання!

***

Ігор

Я був дуже захоплений Венецією, але найбільше сподобався і вразив Рим. Дуже добре продумана і організована турпоїздка. Висловлюю подяку організатору – керівнику. Здається, що це його покликання – організовувати турпоїздки! Це нелегка і відповідальна справа, особливо якщо велика група, щоб ніхто не загубився. Керівник вміє загладжувати неприємні моменти і виходити з таких ситуацій, має ораторські здібності, гарний голос. Паломники, які поїдуть з молодим екскурсоводом, будуть завжди задоволені!

***

Галина

Щиро дякую Патріаршому паломницькому центру, організаторам за таку прекрасну програму і незабутню прощу! Все було організовано на вищому професійному рівні. Особливу подяку хочеться скласти керівнику за його терпеливість, мудрість, завжди прекрасний настрій! Не дивлячись на те, що виникали перешкоди, ніхто цього не помічав саме завдяки оптимізму і спокою керівника. Дякуємо за те, що старалися враховувати бажання всіх і кожного. Нехай Господь Бог завжди вам допомагає, додає здоров’я, сил і енергії у вашій нелегкій справі. Величезну вдячність також хочу сказати духівнику за спокійну духовну атмосферу. Ваші слова, отче, завжди торкалися душі, незважаючи на те, чи це була сповідь чи прості розмови у дорозі. Завдяки вам на кожному кроці ми відчували присутність Бога. Нехай Вас Бог благословить, додасть здоров’я, сил Вам і всій Вашій родині!

Щиро дякую!

***

Марта

Це була дуже спонтанна і перша паломницька поїздка за кордон. Не очікувала, що буде настільки тепла і дружня атмосфера. Вікові межі стерлись, і на шість днів ми наче стали однією сім’єю. Хочу дійсно щиро подякувати керівнику за врівноваженість, отцю – за його теплоту і вміння згладжувати гострі кути. Трішки не вистачило можливості побачити і відчути Рим: забагато базилік та історичної інформації про місця, на мій погляд. Дякую всім організаторам за можливість відвідати святі місця за малу ціну і включитися в безперервну молитву! Бажаю, щоб наступні поїдки були такі ж легкі та щирі.

***

Тетяна

Благодарю Патриарший паломнический центр за возможность посетить светлые места. Тур отлично организиран. Понравились мне и моєму сыну 9-ти лет. Велике Дякую!

В поездке познакомилась с необыкновенными людьми. Духовное сопровождение очень помагало в поездке. А с таким организатором, как наш, мы всегда знали: все буде добре! Прикоснулись к величайшим святиням Европы благодаря Патриаршему паломническому центру!

Організатору дякую за божественный красивий голос!

Слава Иисусу Христу!

***

Марія

Складаю велику подяку Патріаршому паломницького центру за поїздку, яка була організована на дуже високому рівні як духовно, так і екскурсійно. Духовні настанови духівника заохочують до ще більшого поглиблення духовного життя. Гарно організований маршрут. Екскурсії по Риму та Будапешту проведені на високому рівні. Трохи більше часу треба приділити Ватикану. Дякую за організаторські здібності керівнику!

Більше цінних інтересних паломницьких маршрутів.

***

Мирон

Висловлюю слова щирої вдячності Патріаршому паломницькому центру, керівнику групи і духівнику за організацію і проведення на найвищому рівні паломницької подорожі до святинь Угорщини, Словенії, Італії, Ватикану і України. За можливість відвідати українську базиліку премудрості Божої Софії.

Слова вдячності духівнику за духовну науку, мудре повчальне слово і спільні молитви за українських воїнів, за Україну і наше майбутнє.

Подяка керівникові групи за чудове планування подорожі, за чіткі і змістовні повідомлення, за вдалий підбір гідів, особливо в Будапешті, які чудово проводили екскурсії.

Вдячність висловлюю і нашим водіям, які професійно виконували свою роботу, і всім паломниками, які гідно витримали весь період подорожі.

***

Тетяна

Дякую Патріаршому паломницькому центру УГКЦ за паломницьку подорож до святинь. В першу чергу хочу подякувати духівнику за змістовні молитви, які звучали в храмах та під час подорожі. Вони мені дали змогу осмислити своє життя, збагатили мене духовно, вселили в мене ще більшу любов до Бога, своєї України, своїх ближніх. Я стала стриманішою, терпеливішою.

Вирушаючи в паломницьку подорож, мала за мету більше відвідати базилік, щоби помолитися за здоров’я своїх ближніх. Багато часу проведено в молитвах. (З семи років знаю «Отче наш» та «Богородице Діво», хотіла б вивчити «Вірую»).

Окрема подяка керівнику, який переймався організацією цієї паломницької подорожі, яка залишила приємні та незабутні враження, допомогла пізнати інші традиції, культуру та побут, а також духовно збагатила!

Бажаю всім міцного здоров’я, многих літ!

З повагою Тетяна

***

Оксана

Щиро вдячна Патріаршому паломницькому центру за цікаву та пізнавальну поїздку. Зокрема вдячна духівнику за молитовний супровід, за щирі молитви. Керівнику – за гарну організацію, за щирі молитовні пісні. Завдяки його позитивній енергії ми багато побачили та були великими дружнім колективом. Вдячна водіям за їхню толерантність та професійність. Маю надію, що Ваша поїздка хоч трішки змінила людей на краще на славу Божу.

***

Галина

Патріарший паломницький центр УГКЦ – ви найкращі!

Ця подорож з вами є вже для мене третьою і, надіюся, не останньою! Особлива подяка духівнику за його глибину віри, за те, з якою щирістю і трепетом він доносив всі наші намірення до Господа Бога. Дякуємо керівнику за те, що з усіх сил намагався зробити нашу подорож комфортною і цікавою! Ну а водії – то справжні професіонали! Дякую всім нехай Господь береже вас і ваші родини!

***

Іван

Складаю щиру подяку за добре організовану і проведену поїздку паломників визначними місцями для усіх християн. Особлива подяка керівнику паломницької делегації, духівнику та водіям. Їхня праця є внеском у розбудову нашої нації і держави на християнських засадах.

***

Надія

Поїздка прекрасна, враження дуже хороші, просто фантастичні. Все дуже гарно. Керівник групи прекрасний.

***

Вікторія

Большое спасибо организатором паломнической поездки по городам Европы. Были гармонично соединены духовное и экскурсионное направления. Хорошо продуман маршрут, набрана отличная группа сопровождающих. Ответственное и корректное отношение руководителя, духовные проповеди священника оставили приятное впечатление от поездки.

С удовольствием продолжу принимать участие в похожих турах.

***

Оксана

Щиро дякую за прекрасне паломництво до Риму. Подорож залишила прекрасні враження. Чудові екскурсії у Венеції, Римі, Будапешті. Дякую за цікаві розповіді гідів. Дуже гарний супровід священика. Особлива подяка керівнику групи. Дуже добре все організовано, відчувається його відповідальність за всю групу. Особливим чином дякую за його спів. Божого Всім благословення!

***

Мар’яна

Щиро дякую за поїздку на шість днів. Мені дуже сподобалось, враження чудові, особливо від Ватикану. Дякую вам за гарну поїздку та гарний настрій.

Українська Греко-Католицька Церква, Патріарший паломницький центр зродили в мені більшу віру в Бога та надію на життя. Щиро вдячна вам за спільну молитву, відвідування церков і особливе Святе Причастя! Дякую вам! Надіюся, це не остання поїздка з вами.

З повагою до вас, Мар’яна

Related Blogs

Греція з відпочинком на морі (Олімпійське узбережжя)
19-26/07/2024 Греція Олімпійське узбережжя 460€+400 грн
Паломництва Україною в травні
травень 2024 Україна Львів, Коломия, Чернівці, Кам'янець-Подільський та інші місця 1795 грн
ЕКСКУРСІЯ ЛЬВОВОМ
Дата: 12.05.24 ПОЖЕРТВА: 250 грн. ЗАМОВИТИ: (096) 858-27-57. ПРОГРАМА: Вранішня Літургія. Пішохідна екскурсія містом «Храми Львова»: Іоанна Хрестителя - одна з найдавніших культових споруд Львова. Вважається частиною ансамблю міста часів...